• 1.-28.2.2021 koodilla: Helmikuu -10% tilauksestasi (ei koske lahjakortteja, solmioneuloja tai puusormuksia ja renkaita)
  • Toimituskulut 3,90
  • Yli 75€ tilaukset ilman toimituskuluja
  • Paketit kätevästi postilaatikkoosi
  • Ilmainen palautus
  • 1.-28.2.2021 koodilla: Helmikuu -10% tilauksestasi (ei koske lahjakortteja, solmioneuloja tai puusormuksia ja renkaita)
  • Toimituskulut 3,90
  • Yli 75€ tilaukset ilman toimituskuluja
  • Paketit kätevästi postilaatikkoosi
  • Ilmainen palautus

Vastuullinen valinta

Me rakastetaan kestäviä materiaaleja ja yksinkertaista designia. Pelkistetty skandinaavinen minimalistisuus ja suomalaisen luonnon raikkaus, sieltä kumpuaa ideat meidän tuotteille.

Korujen muodot on hyvin yksinkertaisia, sellasia mitä näät jatkuvasti ympärilläsi. Ne mukautuu käytettyjen materiaalien ominaisuuksiin. Esimerkiksi PISARA -korvakoru on vuoltu oman pihan mäntyjen oksista. Puukorut on muotoiltu tukemaan puussa luonnostaan olevia kauniita kuvioita. Se tekee koruista kiinnostavia ja erilaisia kuin yleisesti on totuttu.

Me uskotaan, että yksinkertainen on kaunista, siksi meidän tuotteita ei ole värjätty mitenkään. Ne ovat aitoa puuta ja kierrätysmateriaaleja, käytetään ne sellasina kuin ne on.

Upeat, ympäristöystävälliset ja raikkaan yksinkertaiset tuotteet on meidän intohimo.

Materiaalit, joita käytetään on muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta suomalaisia. Me tykätään käyttää aitoa puuta, meiltä et löydä vaneria. Mänty ja kataja on molemmat omalta kotipihalta, muut materiaalit kierrätettyjä. Puu on puuseppien omasta työstä ylijäämää, hukkapaloja, jotka tavallisesti heitettäisiin pois.

Nahka on omalta kylältä muilta yrittäjiltä kuten Sarin Kalusteelta ja Sievin Jalkineen ompelimosta sekä kankaat tulevat yhdeltä jälleenmyyjistämme Ateljee Tikin Taialta, joka valmistaa mittatilaustuotteita meidän laillamme. Kaikki on ylijäämää, joka käytetään uudelleen. Me halutaan, että nämä tuotteet on ympäristöystävällisiä ja aidosti ekologisia. Että ne huokuu perinteistä ja taitavaa käsityötä, koska sitä ne on. Harvinaisia taitoja, joita monella ei enää ole.

Puukorut saa pintaansa värittömän elintarvikehyväksytyn öljyn tai luonnon vahan, joten on sinun helppo huoltaa koruja itse vuosienkin ajan. Puhdistat vaan pinnat ja öljyät tai vahaat korut uudelleen. Helppoa vai mitä? Jos haluat tai tarvitset tässä apuja, autetaan tosi mielellään. Pirautat vaan meille tai laitat postia, vastaillaan mahdollisimman pian.

Meidän arvot

Meidän päivittäinen työ heijastaa juttuja, joita me arvostetaan korkealle. Halutaan tarjota teille vastuullisia ja miettittyjä vaihtoehtoja, jotka korostaa suomalaisen luonnon erityistä kauneutta sekä suomalaista, perinteistä ja taitavaa käsityötä.

Ihmiset: Me ollaan kumpikin käsityöläisiä, jotka arvostetaan kykyä suunnitella ja luoda kauniita asioita yksinkertaisista ideoista, omalla tyylillämme. Halutaan pitää kiinni hyvistä työtavoista ja varmistaa riittävä lepo. Vapaa-aika kuuluu kiinteenä osana meidän omaan arkeen. Ollaan huomattu, että hyvinvoivat ihmiset tuottaa kauniimpia asioita sekä koruissa että kuvissa.

Omistautuminen: Luonto on meille tärkeä juttu ja halutaan, että sen kauneus säilyy ja siirtyy tuleville sukupolvillekin. Se näkyy materiaalivalinnoissa sekä työtavoissa, joita käytetään. Ei turhia kemikaaleja tai myrkkyjä, vaan aitoa puuta ja kierrätysnahkaa. Siirryttiin puukorujen käsittelyssäkin elintarvikehyväksyttyyn öljyyn, ettei jouduta käyttämään voimakkaita kemikaaleja.

Kestävä kehitys: Me käytetään ekologisia ja kierrätettyjä materiaaleja. Jonkun toisen roska on meidän aarre ja siksi ollaan itse aktiivisesti yhteydessä yhteistyökumppaneihin ja ideoidaan uutta. Koulutetaan itseämme ympäristöasioissa ja vietetään mahdollisimman paljon aikaa luonnon äärellä.

Me ajatellaan, että itselle tärkeät asiat saa tekemään parempia valintoja. Ja halutaan olla mukana tuomassa parempia vaihtoehtoja sinunkin ulottuvillesi. Jos voidaan omalla toiminnalla vähentää meren rannoilta se yksikin muoviroska vähemmäksi, ollaan tosi hyvillään, koska pienistä asioista on alotettava. Toivottavasti olet mukana ja omilla valinnoilla teet meidänkin työstä merkityksellistä.

Kuvassa kaksi pyöreää puukorvakorua. Niihin on tehty puuvillalangalla hiutale kuvio ja reunaan on kiinnitetty nahkanauha. Korujen alla pientä puusilppua ja takana tummaa puuta.

Tuotteemme

Me valitaan materiaalit aina erittäin huolellisesti. Ne ovat pääosin suomalaisia ja kierrätettyjä. Mahdollisimman läheltä ja jokaiselle tuttuja. Suurin osa puusta on ylijäämää muista puusepän tuotteista, osa omalta kotipihalta. Kierrätysnahka omalta kylältä mm. Sievin jalkineen ompelimosta.

Kuvassa kaunis tumma hiuksinen nainen, jonka korvissa kolmesta pienestä puukiekosta valmistettu korvakoru.

Asiakkaamme

Meille jokainen asiakas on arvokas. Heille tarjotaan kauniita ja huolellisesti tehtyjä tuotteita. Ystävällistä ja nopeaa henkilökohtaista palvelua. Valikoimalla pyritään tarjoamaan aidosti ekologista ja ympäristön huomioivaa kauneutta. Käytetään aitoja materiaaleja, joita on mahdollista huoltaa ja tarvittaessa korjata.