• Tervetuloa Pitu Woodelleryn verkkokauppaan!
  • Toimituskulut 3,90€. Yli 75€ tilaukset ilman toimituskuluja postilaatikkoosi.
  • Tervetuloa Pitu Woodelleryn verkkokauppaan!
  • Toimituskulut 3,90€. Yli 75€ tilaukset ilman toimituskuluja postilaatikkoosi.

Puukorvakorujen hoito ja huoltaminen – onko se vaikeaa?

22.2.2022 Puukorvakorujen hankinnan ehkä yksi suurimmista esteistä on ajatus niiden vaikeasta hoitamisesta tai huoltamisesta. Vakuutan sinulle, ettei sen tarvitse olla vaikeaa. Oikeanlaisella käytöllä puukorvakoru on huoleton ja kestävä asuste, jonka arvo säilyy.

Tutki taustat

Ennen puukorun ostoa, kehotan sinua tutustumaan valmistajan antamiin hoito- ja säilytysohjeisiin. Onko niitä ensinkään? Jos et löydä valmistajalta ohjeita puukorvakorun hoitoon, kannattaa miettiä kaksi kertaa hankkiiko korua vai ei. On erikoista, jos valmistaja ei osaa kertoa miten tuotetta tulee käyttää ja hoitaa. Siis tutustu valmistajan antamiin ohjeisiin huolellisesti.

Missä säilytän puukorvakoruni?

Osana päivittäistä asuasi tietenkin. Entä niinä päivinä, kun koruiksi valikoituu jotain muuta? Säilytä Pitu Woodelleryn käsintehty puukorvakorusi omassa rasiassaan. Rasiat eivät ole ylimääräinen roska vaan tarkoitettu suojaamaan korua voimakkaalta valolta ja kosteudelta.

Jos et halua monia rasioita kaappeihisi, poista rasian pehmuste. Silloin rasiaan mahtuu useampia koruja. Muista kuitenkin, että hopea tummuu yhdessä teräksen kanssa, joten pidä nämä materiaalit erillään toisistaan.

Pidän koruni kylpyhuoneessa käden ulottuvilla

Etsi niille parempi paikka välittömästi. Mikään ei ole puukorvakorulle yhtä haitallista kuin jatkuvasti vaihtuva ilmankosteus ja kuumuus. Roiskeveden ja vesisateen korut kestävät kyllä, sehän on normaalia elämää, mutta kylpyhuoneessa puukorut menevät pilalle nopeammin. Pitu Woodelleryn nappikorvakoruissa liimaus ei ole ongelma, se kestää kyllä kosteutta, mutta itse puu kärsii pitkistä kosteudenvaihteluista.

Pitu Woodelleryn puukoruja ei kyllästetä liimalla, joten luonnonmateriaalina puu saa elää omaa elämäänsä. Se on antibakteerinen luonnostaan, sen pinnassa ei pöpöt halua elää ja se säilyttää kauneutensa aina vain.

Entäs se huoltaminen?

Ensin tarvitaan lujasti käyttöä, käyttöä ja käyttöä. Voi olla että vasta useiden vuosien kuluttua mietit pitäisikö tätä korua huoltaa. Silloin voit hioa pinnat auki ja vain öljytä ne uudelleen. Koru on kuin uusi ja käytettävissä jälleen.

Mutta ethän pahastu, kun kerron, että tätä huoltovaihetta voit joutua odottamaan pitkäänkin. Jos voit käyttää nahkaisia, makrameeta tai muita huokoisia materiaaleja korviksissasi, voit käyttää puuta vielä helpommin. Se on materiaalina antibakteerinen ja vain paranee käytössä.

Jos siis olet harkinnut Pitu Woodelleryn puukorvakoruja omaan käyttöösi, niin hoitamisen tai huollon vuoksi ei ole syytä empiä. Ne eivät ole vaikeita tai aikaa vieviä, päinvastoin oikealla toiminnalla saat puukorun, jonka annat perinnöksi lapsille ja lapsenlapsille.

Aidosta puusta tehdyt puukorut on tehty kestämään,

Pitja