• Tervetuloa Pitu Woodelleryn verkkokauppaan!
  • Toimituskulut 3,90€. Yli 75€ tilaukset ilman toimituskuluja postilaatikkoosi.
  • Tervetuloa Pitu Woodelleryn verkkokauppaan!
  • Toimituskulut 3,90€. Yli 75€ tilaukset ilman toimituskuluja postilaatikkoosi.

Pitu Woodelleryn puukorut valmistetaan perinteitä vaalien

Kuvassa nainen istumassa. Hän katsoo kameraan. Kädessään hänellä on pisaran muotoinen puusta vuoltu koru. Nainen hymyilee.

Yksilöllinen puukoru kunnioittaa valmistustavallaan suomalaista luontoa ja käsityöperinnettä

Tunne puu - ainutlaatuinen ja kaunis.

Niin kuin sinäkin.

Pitu Woodellery -puukorut tehdään täysin käsityönä Suomen Oulaisissa, pohjoisen Oulun kainalossa. Vuoleminen ja puun käsittely on perinteinen suomalainen, vanha ja arvokas käsityötaito, jota haluan herätellä eloon. Puisen laatukorun muodot tehdään täysin käsin ja puun kuviot ovat aina uniikkeja, siksi jokainen puukoru on täysin oma yksilönsä.

Yksilöitä ovat myös pohjoisen puut, joista Pitu Woodellery-korut valmistetaan. Mitä sinulle merkitsevät kesän tuoja koivu, arvokas ja taianomainen visakoivu tai myrskyssä upeasti taipuva mutta vahva mänty? Entä sinnikäs upeasti tuoksuva kataja tai muinaisskandinaavien myyttinen maailmanpuu saarni? Jokainen puulaji on oma yksilönsä ominen erikoispiirteineen.

Ekologinen, vastuullinen ja uniikki puukoru

Ylellisyys, ekologisuus ja vastuullisuus ovat Pitu Woodelleryn puisten laatukorujen perusta. Koruissa käytetään pääasiassa suomalaista visakoivua, joka on ylijäämää muista puusepän tuotteista. Mukana on myös mäntyä ja katajaa omalta kotipihaltamme sekä esimerkiksi myrskytuhoista ja metsän harvennuksesta jääneitä puun oksia.

Puukorujen pinta öljytään värittömällä, elintarvikehyväksytyllä öljyllä. Korut tehdään ja kasataan täysin ekologisilla tavoilla; nappikorujen kokoamisessa käytetään vain allergiaystävällistä ja rasituksen kestävää puuliimaa. Ihoa vasten tulee aina aito puu, ei tappi tai liima.

Puukorvakorujen koukuissa ja muissa korunosissa käytetään 925 hopeaa, kirurginterästä, niobiumia tai titaania. Sinulla on mahdollisuus valita materiaali, joka miellyttää itseäsi. Puukorut on helppo huoltaa tai tarvittaessa korjata. Kaikki osat voidaan kierrättää.

Jokaisesta koruparista on mahdollista tehdä täysin toiveittesi mukainen uniikki designaarre. Siksi Pitu Woodellery-tuotteet sopivat erityisen hyvin myös lahjoiksi. Ne on aina tehty rakkaudella ja täynnä ajatusta.

Pitu Woodellery-laatukorut. Koska kauneimmat asiat tulevat ihan läheltä.