• Tervetuloa Pitu Woodelleryn verkkokauppaan!
  • Toimituskulut 3,90€. Yli 75€ tilaukset ilman toimituskuluja postilaatikkoosi.
  • Tervetuloa Pitu Woodelleryn verkkokauppaan!
  • Toimituskulut 3,90€. Yli 75€ tilaukset ilman toimituskuluja postilaatikkoosi.
Laatukorut, designkorut, korvakorut puusta ovat pukeutumisen helmi ja erikoisuus. Yleelliset puusta tehtdyt laatukorut, korvakorut suoraan kotiisi kätevästi verkkokaupastamme.

Laatukorut, korvakorut puusta

3.3.2022 Keskustelin taannoin ystäväni kanssa korvakoruista ja niiden materiaaleista. Kerroin, että koen haastavaksi viestiä puukoruistani nimellä puukoru. Se herättää voimakkaita mielikuvia markkinoilla olevista koruista. En koe kuuluvani joukkoon.

Alusta pitäen tekemiseni yksi keskeisiä teemoja on erottuminen. Olin kyllästynyt markkinoiden pursuvaan valikoimaan tietynlaisia korvakoruja. Halusin jotain ihan muuta. Tutkin paljon tarjontaa ja tein tietoisia päätöksiä. Lähden työstämään puusta tehtyjä laatukoruja.

Sellaisia, joita haluaisin itse pitää. Silloin voisin puhua laatukoruistani rinta rottingilla. Silloin voisin kehittää designia käyttäjäystävälliseksi ja raikkaaksi. Silloin voisin tähdätä niin korkealle kuin yltäisin. Ei olisi rajoitteita eikä valmiita askelmerkkejä.

Suunta oli selvillä.

Miksi juuri laatukoru eikä vain korvakoru?

Koska se kuvaa tekemistäni niin hyvin. Haluan panostaa laatuun. Viis määristä, haluan jotain kestävää ja laadukasta. Minua inhottaa jatkuvasti kasvavat jätemäärät, joille ei näy loppua. Haluan omalta pieneltä osaltani olla tuomassa vaihtoehdoksi laatukorun, joka valmistetaan Suomessa, suomalaisista materiaaleista ja on täysin kierrätettävä. Siksi päädyin puisiin laatukoruihin.

Vuoleminen on erittäin perinteinen tapa työstää koruja ja asusteita, joten mikä olisikaan arvokkaampi ja perinteisempi toteutustapa kuin vuolemisen taito.

Nyt omaan laatukorujen malliston, joka on designiltaan tarkasti suunniteltu ja jokainen tehdään täysin käsityönä. Upotan jokaiseen koruun palan omaa rakkauttani luontoa kohtaan. Sen ainutkertaisuutta ja kauneutta. Luotan siihen, että kun pitelet hellästi käsissäsi tuota käsin tekemääni puukorua, sen kantamat tarinat välittyvät myös sinulle.

Tervetuloa ainutlaatuisten laatukorujen ja designin maailmaan,

t.Pitja