• Tervetuloa Pitu Woodelleryn verkkokauppaan!
  • Toimituskulut 3,90€. Yli 75€ tilaukset ilman toimituskuluja postilaatikkoosi.
  • Tervetuloa Pitu Woodelleryn verkkokauppaan!
  • Toimituskulut 3,90€. Yli 75€ tilaukset ilman toimituskuluja postilaatikkoosi.
Kuvassa tumma hiuksinen nainen. Korvassaan hänellä on pisaran muotoinen puukoru. Koru on puun värinen.

Asiakkaiden ajatuksia Pitu Woodellery -koruista:

Jutta: Kauniita koruja, yksinkertaisia mutta samaan aikaan näyttäviä! Sopii arkeen että juhlaan! Puukorut käytössä erittäin miellyttäviä, kevyen tunteen vuoksi sekä ilo silmälle. Yrittäjä on erittäin asiantunteva ja loistava asiakaspalvelija. Suosittelen tuotteita lämpimästi.

Meeri: Korut ovat käsityötä sanan täydessä merkityksessä. Jokainen pari on uniikki ja niiden eteen nähdään vaivaa. Ei ole todellakaan liukuhihnatyötä. Korut ovat kauniita ja todella kevyitä käyttää. Minulla on mm. isot Pisarat ja niitä ei edes huomaa korvissa. Suosittelen!

Satu T: Varsinaisia hyvän mielen koruja: hurjan kauniita, ajattomia, kestäviä arvoja noudattaen ammattitaidolla valmistettuja, uniikkeja. Nyt minulla on mm. oman toiveen mukaiset ihanat LASTUt. Lämmin suositus!

Miia: Ihan huikeen ihania koruja. Sain juuri sellaiset mitkä halusin vaikkei ns. hyllytavaraa silloin olleetkaan. Todellakin suosittelen 😍

Satu Y: Ihania, yksilöllisiä ja laadukkaita käsintehtyjä koruja. Myös asiakkaiden toiveita kuunnellaan ja tuotteita kehitetään yhdessä.