• Tervetuloa Pitu Woodelleryn verkkokauppaan!
  • Toimituskulut 3,90€. Yli 75€ tilaukset ilman toimituskuluja postilaatikkoosi.
  • Tervetuloa Pitu Woodelleryn verkkokauppaan!
  • Toimituskulut 3,90€. Yli 75€ tilaukset ilman toimituskuluja postilaatikkoosi.

Puukorvakorut

Puukorvakorut

voivat kertoa tarinaa kun vain maltat kuunnella. Puu on lämmin ja kaunis materiaali, joka kestää hyvin käyttöä. Aidosta puusta tehtyjen korvakorujen erikoisuus on niiden uniikki ulkonäkö, joten sinun korvakorusi on ainoa laatuaan, kenelläkään toisella ei täysin samanlaista tule olemaan. Pisara-puukorvakoru on oivallinen esimerkki tästä.

Valikoimista löydät myös bohohenkeä huokuvan Hiutale-korvakorun ja hillityn elegantin Tyyni-korun. Tai ihastu upeaan Aamurusko-nappikoruun. Sen raidallinen ulkonäkö ihastuttaa erilaisuudellaan.

Mistä puukorvakorujen materiaali on peräisin?

Pitu Woodellery-puukorvakorut ovat aitoa suomalaista ylijäämäpuuta, meiltä et löydä vaneria. 

Puu, jota käytetään on suomalaista, puusepältä ylijäänyttä sekä metsän harvennuksesta tai myrskytuhojen siivouksesta. Esimerkiksi mänty ja kataja ovat omalta pihaltamme. Saarni ja visakoivu ylijäämää puusepältä. Puukorvakorujen takia ei ole kaadettu tai katkaistu yhtään puuta vaan materiaalit ovat kaikki jo olemassa olevaa, joka muutoin olisi poltettu tai muutoin hävitetty.

Käsin työstämällä puukorvakoruihin saadaan käytettyä myös erityisen pienet puupalat ja hukkamateriaalia ei synny käytännössä lainkaan.

Miten puukorvakorut tehdään?

Useat puukorvakoruista valmistetaan käsin vuolemalla. Vuoleminen on perinteinen käsityömuoto, joka tuo korvakoruihin niiden uniikin ainutlaatuisuuden. Lisäksi joukosta löydät käsin sorvattuja tai muutoin muotoiltuja muotoja.

Jokainen puukoruista on tarkkaan harkittuja ja käytössä toimiviksi havaittuja kauniita asusteita.

Lue lisää puukorujen valmistuksesta.

Haluamme tuoda sinun ulottuvillesi Suomen metsien ja pihojen kauniit puuhelmet, joiden olemassaolosta moni ei ehkä ole edes tietoinen. Toivottavasti nautit näkemästäsi ja löydät valikoimistamme sinua tai ystävääsi miellyttäviä puukorvakoruja.